Aanjager van doelgerichte actie

Aanjager van doelgerichte actie

 

Leiderschapsadviseur en oprichter van BrandForceOne Ellen Gackel begeleidt directies en managementteams bij het op papier zetten van de bedrijfsstrategie en het vandaar uit aanjagen van doelgerichte actie binnen hun organisatie.

Ellen staat naast de leiders en de mensen in hun teams en begeleidt hen in het gestroomlijnd uitvoeren van het proces dat SalesInvest heeft neergezet. Het stimuleren van eigenaarschap, pro-activiteit en daadkracht is een speerpunt in haar aanpak.

Ellen Gackel: ‘Nadat Saskia het salesproces heeft ingericht ga ik met de leiders aan de slag om het proces echt voor ze te laten werken. Door samen aan de slag te gaan ontwikkelen we een way of working die daadwerkelijk leidt tot de gewenste resultaten.’

 

 

Voor meer contact over wat BrandForceOne en SalesInvest voor u kunnen betekenen in het realiseren van uw doelen? Neemt u dan contact op met ellen@brandforceone.nl of saskia@salesinvest.nl. Wij horen graag van u!

Fundaments, Expert in Clouds

Transformatie van een gedreven cloud-leverancier.

Young Leader bij Sprekershuys, Anouk Bienefelt

Snel naar nieuwe inzichten vanuit one-on-one coaching.

Familieresort Puur Exloo

De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten