Diensten

Naast het van a tot z begeleiden van MKB-bedrijven bij (her)positionering, merkontwikkeling of professionalisering, geef ik strategisch advies on demand en bied ik mentorships voor young leaders. Mijn werkwijze is hands-on en op maat. Geen ingewikkelde trajecten, maar samen aan de slag met de business doelstellingen, gewenste resultaten en potentie van de organisatie voor ogen.

Transformatietrajecten voor MKB-bedrijven

A tot z begeleiding bij strategische transformatietrajecten. Van strategievorming tot het empoweren van de organisatie.

Strategisch advies on demand

Hulp nodig bij een strategisch of organisatorisch vraagstuk? Ik denk met u mee om tot concrete oplossingen te komen.

Mentorshiptraject for young leaders

Sparren over vraagstukken in je werk en je leiderschapsskills verder ontwikkelen? Als mentor sta ik naast jou in het realiseren van jouw leiderschapsdoelen.

Kop-staart projecten

Met een concreet strategisch vraagstuk aan de slag? In een compact traject met kop en staart ga ik aan de slag. Bijvoorbeeld: het uitwerken van de merkidentiteit, de strategie, een corporate story of het in stelling brengen van de marketingorganisatie.

Bird scan

Niet tevreden over hoe het in uw onderneming loopt, maar weet u niet waar de oorzaak of de oplossing zit? De Bird Scan geeft inzicht.

Bird scan

Niet tevreden over hoe het in uw onderneming loopt, maar weet u niet waar de oorzaak of de oplossing zit? De Bird Scan geeft inzicht.

Cases

Fundaments, Expert in Clouds

Transformatie van een cloud-leverancier.

Young Leader bij Sprekershuys, Anouk Bienefelt

Door de begeleiding van Ellen sta ik sterker in mijn schoenen.

Familieresort Puur Exloo
De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.

Familieresort Puur Exloo
De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten