Mentortraject voor Young Leaders

Ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een of meerdere strategische doelen van jouw organisatie en wil jij jouw impact als young leader op het succes van jouw bedrijf vergroten?

Kies dan voor het Mentorshiptraject voor Young Leaders. In een traject van 6 maanden gaan we individueel en structureel aan de slag met de strategische doelen die door de organisatie aan jou zijn toegewezen.

Make an impact

Ik sta als extern klankbord naast je in het realiseren van jouw ambities en doelen als leider, denk vanuit mijn ervaring en expertise met je mee en help je bij het oplossen van vraagstukken waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Aan het eind van het traject heb je concrete vooruitgang geboekt op het realiseren van jouw strategische doelen voor dat jaar en heb je waardevolle stappen gezet in jouw ontwikkeling als impactvolle leider.

Neem contact op voor meer informatie over het mentortraject of een telefonische kennismaking.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten