Korte projecten

Advies inwinnen of sparren over een specifiek strategisch, organisatorisch of marketing/communicatie-vraagstuk? Boek mij dan voor een strategische sparringssessie.

Afhankelijk van de behoefte plannen we een of meerdere dagdelen in om samen tot oplossingen te komen voor het desbetreffende vraagstuk. Een vast onderdeel van mijn aanpak is het vastleggen van hetgeen is besproken in een samenvatting. Door de output tastbaar te maken creëren we een anker voor de vervolgstappen en voorkomen we dat de sessie ‘alleen’ leidt tot inzicht.

Neem contact met mij op voor het inplannen van een strategische sparringssessie.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten