Strategisch sparren on demand

Advies inwinnen of sparren over een specifiek strategisch, organisatorisch of marketing/communicatie of branding vraagstuk? Boek dan een strategische sparringsessie.

Snel naar nieuwe inzichten en ideeen

Afhankelijk van de behoefte plannen we één of meerdere dagdelen in. Hierin gaan we samen aan de slag om tot inzichten en oplossingen te komen voor het desbetreffende vraagstuk. Een vast onderdeel van de aanpak is het in een management summary vastleggen van hetgeen is besproken. Door de output tastbaar te maken creëren we een anker voor de vervolgstappen en voorkomen we dat de sessie ‘alleen’ leidt tot inzicht.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een strategische sparringsessie.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten