Meet Florence

Steun en toeverlaat van team BrandForceOne

Artificial Intelligence student Florence Cornelissen is sinds eind 2020 werkzaam bij BrandForceOne als Support Medewerker. Naast het verzorgen van de administratie verzorgt Florence vanuit haar rol de social media van BrandForceOne en ondersteunt zij de teamleden waar nodig op klantcases.

There is always a way!

Ik werk nu sinds december bij BrandForceOne. Bij BrandForceOne doe ik de administratie en hou ik de social media bij zoals Instagram en LinkedIn waarbij ik ook mijn eigen input kan geven. Op deze manier word ik uitgedaagd om het steeds te verbeteren.

Binnen BrandForceOne probeer ik zo veel mogelijk te hulp te schieten waar nodig, en dit vind ik ook erg leuk om te doen. Omdat het werk erg flexibel is, kan ik het ideaal combineren naast mijn studie.

 

 

 

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten