Strategy Box groot succes voor Fundaments

Tastbare strategische tool voor de organisatie

Ter afronding van de strategie-fase voor cloud-leverancier Fundaments, ontwikkelde BrandForceOne de Strategy Box. Naast een merkkompas waarin de (gewenste) identiteit van de organisatie is vastgelegd, omvat de box een strategische roadmap richting het waarmaken van de lange termijnambitie en een persona-boekje.

De box is feestelijk gelanceerd tijdens een interne meeting en wordt veelvuldig door het team gebruikt als strategisch anker in het dagelijks werken. Naar aanleiding van het succes bij Fundaments ontwikkelt BrandForceOne inmiddels ook Strategy Boxen voor andere klanten.

Meer weten?
Voor meer informatie over de StrategyBox en wat deze voor u en uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan contact op met info@brandforceone.nl

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten