Historie

BrandForceOne wordt in 2014 door Ellen Gackel opgericht als strategische marketing & communicatie boutique. De missie: bedrijven helpen zich weldoordacht en vanuit een professionele werkwijze in de markt te positioneren. BrandForceOne regisseert op basis van de door haar ontwikkelde strategie en concepten de volledige uitrol van de marketing & communicatie van haar klanten. De marketingregisseurs van BrandForceOne sturen hiertoe een netwerk van zelfstandige professionals en productiebedrijven als webbouwers en digital agencies aan. BrandForceOne levert zo een belangrijke bijdrage aan het zowel inhoudelijk als organisatorisch professionaliseren van de marketing & communicatie van klanten.

Vanaf 2018 legt BrandForceOne zich toe op strategische transformatie en het begeleiden van bedrijven bij visievorming en -implementatie. Het creëren van strategische en organisatorische helderheid, een sterk zelfbewustzijn en een professionele marketing & communicatieaanpak zijn speerpunten in de aanpak.

Ambities waarmaken

Resultaatgericht, sensitief, professioneel en daadkrachtig. Deze kernwaarden stellen BrandForceOne in staat haar klanten concreet vooruit te helpen in het realiseren van hun ambities.

Oprichter en Vision Director bij BrandForceOne, Ellen Gackel: ‘Als kind uit een ondernemersnest is het kansen zien en pakken mij met de paplepel ingegoten. Dit maakt dat ik de resultaatgerichte drive van mijn klanten goed begrijp. Om ambities te realiseren is echter meer nodig. Het vraagt om het varen van een heldere strategische koers, het kunnen meenemen van mensen in waar jij naartoe wilt en het zodanig inrichten van je organisatie dat deze daar autonoom en met plezier aan kan bijdragen. Vanuit mijn kennis en ervaring op het gebied van strategie, marketing, communicatie en organisatie help ik leiders hierbij, en wil ik bedrijven en de mensen die er werken empoweren om hun potentieel te manifesteren en hun ambities waar te maken.’

Tijdlijn

Netwerk van specialisten

In de loop der jaren heeft BrandForceOne een omvangrijk netwerk van ervaren specialisten en toeleveranciers om zich heen verzameld, onder andere op het gebied van (digital) marketing, new business, branding, communicatie en HR. Door deze specialisten vanuit de door BrandForceOne ontwikkelde strategie op concrete verbeterdoelstellingen in te zetten is BrandForceOne in staat de transformatie te versnellen en de performance van de organisatie van klanten te verbeteren.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten