Masterclass programma

Ons Masterclass programma is gebaseerd op de kraanvogelmethodiek van BrandForceOne. Het programma bestaat ui diverse modules. Iedere module richt zich op een ander onderdeel van de methodiek.

Masterclass 1: HEAD

Dit blok is gericht op het creëren van strategische helderheid: wie zijn we, waar staan we voor, wat is onze ambitie. Even uit de dagelijkse praktijk onder begeleiding werken aan je strategie. Voorbereiding bestaat uit het kijken van een aantal video’s. De Masterclass behelst twee middagen op locatie en is voor maximaal 5 deelnemers. Tussentijds support per mail of telefoon en terugkom-middag.

Eerstvolgende masterclass: 25 september & 25 oktober & 25 november.
Prijs per persoon: 3.500,-

 

Masterclass 2: WINGS

Je kunt een ambitie pas op papier zetten als je weet wat deze is. Het vastleggen ervan helpt bij het concretiseren ervan en fungeert als een eerste stap in het waarmaken ervan.

Masterclass 3: BODY

Deze masterclass is gericht op het creëren van organisatorische helderheid. We creëren de blauwdruk, etc.. Aan het eind van deze masterclass heeft u een blauwdruk van uw organisatie, proces helder en kunt u zelf aan de slag met het toewijzen van rollen in uw organisatie.

Regelmatig transformatietips & tricks ontvangen?

Up-to-date en het laatste nieuws eerst

Schrijf u dan hieronder in voor onze maandelijkse Transformationletter.

reCAPTCHA is required.

Uitgelichte cases

Fundaments, Expert in Clouds

Transformatie van een gedreven cloud-leverancier.

Young Leader bij Sprekershuys, Anouk Bienefelt

Snel naar nieuwe inzichten vanuit one-on-one coaching.

Familieresort Puur Exloo

De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.

PRE-ORDER NU HET BOEK

Het Kraanvogelmodel maakt glashelder hoe je jouw organisatie transformeert in een eenheid en tot in de vezels inricht op waar je naartoe wilt. Het laat zien hoe je alle neuzen én acties dezelfde kant op krijgt en laat samenwerken om je doelen gestroomlijnd te bereiken. Ga van kop tot staart met het model aan de slag en creëer helderheid, overzicht en grip. Breng iedereen in positie om vanuit z’n expertise bij te dragen en kom samen op stoom. Spread your wings and fly!

Pre-order het boek nu en ontvang 15% early-bird korting!
49,95 euro exclusief verzendkosten