Uw team van aanjagers

Het team van BrandForceOne bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van PR, marketing, media & communicatie. De specialisten werken nauw samen om MKB-bedrijven te helpen hun ambities gestroomlijnd te realiseren. Doel is om vanuit strategische en organisatorische helderheid ‘voor te werken’ en een werkwijze op te zetten waarmee de klant zelfstandig verder kan. Het team werkt hiertoe nauw samen met de directie en marketing & communicatiemensen van de klant en begeleidt zolang als nodig is.

Meet Ellen, oprichter en Vision Director

Oprichter van BrandForceOne Ellen Gackel overziet de hele kraanvogel en houdt zich met name bezig met het creëren van helderheid in de kop.

Ellen is gespecialiseerd in positionering, branding en PR. Ellen begeleidt klanten bij het vormen en vastleggen van hun visie en strategie. Tevens begeleidt Ellen directies bij sensitieve alignment vraagstukken en managementteams bij strategie-implementatie.

Meet Kim, Senior New Business & Marketing

Ervaren business developer en marketeer Kim van der Knaap jaagt de activatie van de vleugels van de kraanvogel aan.

Kim is gespecialiseerd in de ontwikkeling van omni-channel marketingstrategieën en brandpartnerships. Op basis van de commerciële doelstellingen en de strategie zet Kim de activatiemarketing voor klanten op en brengt zij deze versneld naar een nieuw niveau.

Bo-Michelle, gedreven Digital Marketeer

Op basis van de door Kim uitgewerkte campagnestrategie jaagt Bo-Michelle de activatie van de vleugels richting conversie aan.

Bo-Michelle is gespecialiseerd in social mediabeheer, social advertising en e-mailmarketing. Door structureel doelgerichte actie te ondernemen vergroot Bo-Michelle de online zichtbaarheid van klanten bij hun doelgroep.

Meet Marloes, Vormgever Interne Communicatie

Vormgever Marloes Brokers is de side-kick van Ellen als het gaat om de vormgeving van de hals van de kraanvogel.

Marloes is gespecialiseerd in vormgeving en DTP. Marloes geeft de interne strategische documentatie voor klanten vorm, zodat deze tastbaar en aantrekkelijk is.

Meet Florence, BFO support

Artificial Intelligence student Florence Cornelissen is de steun en toeverlaat van het team van BrandForceOne.

Naast de administratie beheert Florence de social mediakanalen van BrandForceOne. Ook ondersteunt Florence met hand- en spandiensten op klantcases.

Uitgelichte cases

Fundaments, Expert in Clouds

Transformatie van een gedreven cloud-leverancier.

Young Leader bij Sprekershuys, Anouk Bienefelt

Snel naar nieuwe inzichten vanuit one-on-one coaching.

Familieresort Puur Exloo

De geboorte van een high-end merk in de recreatiesector.