Ons Dna

Het aanpakken is ons als kinderen van ondernemers met de paplepel ingegoten. Dit maakt dat wij de doe-mentaliteit van onze klanten als geen ander begrijpen.

Niet lullen, maar poetsen, Daarmee maken wij het verschil

Ambities waarmaken

Resultaatgericht, sensitief, professioneel en daadkrachtig

BrandForceOne werd in 2014 opgericht door Ellen van Dijk. Gedreven door de missie om bedrijven te helpen zich professioneel in de markt te zetten, regisseerde BrandForceOne de volledige marketing & communicatie uitrol van haar klanten, op basis van de voor hen door BrandForceOne ontwikkelde strategieën en concepten.

In de afgelopen jaren is het zwaartepunt van full-service op management en begeleiding komen te liggen. Hierbij staat het kernteam van BrandForceOne naast ondernemers en directies en de mensen in diens organisatie om de door BrandForceOne ontwikkelde positioneringsstrategie gedegen uit te rollen.

Ons team

Wij helpen onze klanten om hun ambities waar te maken en begeleiden ze hierin zo lang als nodig is.

strategie
ellen van dijk

Ellen is de strateeg binnen het team van BrandForceOne. Ze houdt het overzicht en weet zaken met haar positiviteit, expertise en overtuigingskracht op gang te houden. Ellen: 'Ik heb een rotsvast vertrouwen in het potentieel van onze klanten. Door ze mee te nemen in wat ik zie en te komen met concrete actieplannen zorg ik dat er beweging ontstaat.

Stuur mij een bericht
Stuur mij een bericht
marketing
kim van der knaap

Kim is de go-getter in het team en deelt als zussen met Ellen hetzelfde DNA. Haar enthousiasme en drive maken dat de beoogde resultaten ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Kim: 'Marketing is geen magic wand. Het succes zit hem in het proces van continu met elkaar op de bal zitten, evalueren en bijsturen. Met de klant tot goede ideeën en resultaat komen, daar word ik blij van.'

Stuur mij een bericht
Stuur mij een bericht
uitvoering
Bo michelle van Bodegraven

Bo Michelle is als kind uit een ondernemersnest met behept dezelfde 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit als Ellen en Kim. Bo Michelle: 'Ik zorg ervoor dat achter de schermen gebeurt wat moet gebeuren. In nauwe samenwerking met Ellen en Kim werk ik de marketingaanpak voor, zodat onze klanten het stokje vervolgens zelf over kunnen nemen wanneer alles eenmaal staat en draait.'

Stuur mij een bericht
Stuur mij een bericht